Warszawa jest miastem, które co roku odwiedza ponad milion turystów, dlatego też zaplecze gastronomiczne jest bardzo ważnym czynnikiem, który świadczy o jego atrakcyjności. Hiszpańska restauracja Ole to dobra restauracja, Warszawa, centrum. W swoim menu posiada dania przygotowywane według tradycyjnych iberyjskich przepisów i jest to kulinarna uczta dla zmysłów. W restauracji znajduje się Cocktail Bar, który jest prowadzony przez doświadczony barmański duet, zdobywający szlify w znakomitych restauracjach. Dobra restauracja, Warszawa, centrum, to klasyczne koktajle, oparte na recepturach z połowy dziewiętnastego wieku, w których smak jest znakomicie dobrany do sposobu podania autorskich drinków. Są one znakomitym wstępem do prawdziwie hiszpańskiej uczty gastronomicznej, która spełni wymagania nawet najbardziej wymagających klientów. Restauracja Ole to również doskonałe miejsca na imprezy firmowe, kolacje biznesowe, wigilie dla pracowników oraz przyjęcia eventowe. Goście wybierają także restaurację jako miejsce imprez okolicznościowych.